Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να διαλέξεις το σωστό πουκάμισο για σένα


Το πουκάμισο είναι σίγουρα το must ρούχο για κάθε άνδρα. Γνωρίζεις, όμως, ότι η αγορά του έχει κάποια «μυστικά» που πρέπει να τα έχεις κατά νου πριν επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει; Το star.gr σου αποκαλύπτει τα tips για να διαλέξεις το σωστό πουκάμισο για σένα!





1. Πάρε τα μέτρα σου
Αν νομίζεις ότι το πουκάμισο αγοράζεται μόνο με βάση τo μέγεθός του (small, medium, large κτλ), κάνεις λάθος: πρέπει επίσης να γνωρίζεις το μέγεθος του λαιμού και του χεριού σου. Πάρε μεζούρα και μέτρα τον λαιμό και τα χέρια σου: έτσι, το πουκάμισο δεν θα σε πνίγει, ούτε θα είναι χαλαρό κάνοντας ζάρες.
2. Βάλε δάχτυλο
Για να εξακριβώσεις ότι το πουκάμισο που «μπάνισες» είναι το σωστό, χρησιμοποίησε το χέρι σου:ανάμεσα στον γιακά και τον λαιμό σου πρέπει να χωράει ΜΟΝΟ ΕΝΑ δάχτυλο!
3. Σφιχτά ο κορμός
Το πουκάμισο δεν πρέπει να «σακουλιάζει» στην μέση σου, οπότε μην επιλέξεις κάποιο που κρύβει τα πιασίματα που τυχόν έχεις. Επίλεξε, λοιπόν, το πουκάμισο που ταιριάζει απόλυτα στον κορμό σου, ανεξάρτητα του αν έχεις κοιλιακούς ή κοιλίτσα!
4. Τα απαραίτητα
Αφού έμαθες τα πάντα για το σωστό μέγεθος, ήρθε η ώρα να μάθεις ποια πουκάμισα ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου, ανεξαρτήτως του τι προστάζει η μόδα. Ένα λευκό πουκάμισο (κατά προτίμηση από καλό ύφασμα), ένα καρό και ένα ριγέ στα χρώματα της αρεσκείας σου, αλλά και ένα σεπαστέλ απόχρωση (από απαλό κίτρινο μέχρι ροζ) πρέπει να βρίσκονται στις κρεμάστρες σου.
5. Μανικετόκουμπα
Μπορεί να μην ντύνεσαι για γαμπρός, ωστόσο, τα μανικετόκουμπα είναι το αξεσουάρ που αποθεώνει ένα πουκάμισο σε special περιπτώσεις ή stylish βραδινές εξόδους (μην σε δω για καφεδάκι με αυτά ε;). Στρογγυλά, οβάλ ή τετράγωνα, τα μανικετόκουμπα φοριούνται με πουκάμισα που έχουν διπλή μανσέτα, χωρίς κουμπιά.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου